Hai sa iti proiectam ideea!

Imprima ideea pe care o ai, indiferent de forma, design sau complexitate.

La EFICACE.ro, suntem dedicati sa aducem la viata ideile unice ale clientilor nostri, indiferent de forma, design sau complexitate.

Cu ajutorul tehnologiei avansate de imprimare 3D, suntem capabili sa transformam orice concept in realitate. De la suporturi si unelte, la decoratiuni si brelocuri, putem crea aproape orice produs dorit.

Folosind tehnologia de fabricatie prin modelare prin depunere fuzionata (FDM), suntem in masura sa oferim produse de calitate superioara, la preturi accesibile. Aceasta tehnologie ne permite, de asemenea, sa fim extrem de flexibili, putand crea produse personalizate pentru fiecare client in parte.

Nu conteaza daca ai o idee simpla sau complexa, noi suntem aici pentru a o face realitate. Asadar, nu ezita sa ne contactezi pentru a discuta mai multe despre cum putem aduce ideea ta la viata prin imprimarea 3D.

Ne poti contacta prin WhatsApp sau Instagram

Colaboram cu clientii in felul urmator:

1. Clientul ne prezinta ideea si ne da logo-ul/simbolul/modelul 3d pe care il doreste

2. Stabilim marimile print-urilor, pretul si alte detalii

3. Facem un prototip (GRATIS), adica printam un exemplar pentru a ne asigura ca este fix ce isi doreste clientul (valabil pentru comenzile mai mari de 10 bucati)

4. Printam toate produsele dorite si le livram (transport 19.99 RON oriunde in tara, indiferent de volumul comenzii)

Pastram fisierele STL proiectate alaturi de client, pentru repetarea mult mai usoara a comenzii in viitor.