Termeni si conditii

ATENTIE: Produsele noastre sunt printate din plastic de tip PLA, cu mici exceptii. Din acest motiv, recomandam utilizarea lor in medii care nu ating 60-70 de grade Celsius, altfel plasticul va deveni maleabil si nu ne asumam responsabilitatea pentru deteriorarea acestuia.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Site-ul EFICACE.ro este operat de S.C. SICK WEAR CONCEPT SRL, avand CUI 43069293 si funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Site-ul EFICACE.com nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

Termenul de livrare

Termenul de livrare este intre 5 si 10 zile lucratoare. Acesta poate varia in functie de solicitarea imprimantelor 3D, curier si alte conditii. Daca coletul dvs. nu a venit pana in acest termen ne puteti contacta pe Instagram sau pe email pentru a rezolva cat de rapid posibil problema.

Copyright

Întregul conţinut al site-ului EFICACE.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietate proprie și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul site-ului EFICACE.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea EFICACE, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlul de prezentare.

Imaginile produselor au natura sugestiva.

Utilizand Serviciile de personalizare a produselor, Utilizatorul/Clientul garanteaza ca pentru fiecare fisier (imagini, video etc.) are toate permisiunile necesare, inclusiv de la drepturile de autor si alti detinatori de drepturi de proprietate intelectuala sa distribuie, sa transfere si sa stocheze si/sau sa le faca disponibile ca parte a serviciilor de personalizare oferite de EFICACE.

Prin incarcarea fisierelor in cadrul personalizarii Produselor, Utilizatorul/Clientul se obliga la respectarea urmatoarelor conditii:

Clientul este de acord sa nu transfere, distribuie sau sa stocheze fisiere care:

sunt obscene, defaimatoare, calomnioase, profane, indecente sau ilegale;
contin pornografie infantila;
promoveaza rasismul, violenta sau ura;
sunt false sau inselatoare;
incalca sau insusesc drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, inclusiv drepturile de protectie a datelor cu caracter personal si/sau orice alt tip de drepturi;
incalca orice lege sau reglementare aplicabila;
costituie “discurs de ura” indiferent daca se adreseaza unui individ sau unui grup si daca se bazeaza pe rasa, sex, nationalitate, apartenenta regilioasa, orientare sexuala sau limba a unui astfel de individ sau grup;
promoveaza jocurile de noroc sau vanzarea/utilizarea bauturilor alcoolice, produse din tutun sau droguri ilegale.

Protecția datelor personale (securitate)

EFICACE.ro se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele tale personale. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Statutul de utilizator

Ești responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru / utilizator înregistrat al acestui site, orice activitate desfașurată sub numele tău de utilizator / adresa de e-mail fiind integral în responsabilitatea ta. Ești de acord să ne înștiințezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator. Ești pe deplin în cunoștință de cauza că orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute în acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/ entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Obligațiile tale de înregistrare

În utilizarea serviciului, ca și utilizator, ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul să îți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Dreptul de a modifica/șterge date personale

EFICACE.ro îți conferă dreptul de a modifica datele personale de contact pe care le-ai înregistrat, precum și renunțarea la anumite servicii cu care ai fost de acord anterior. De asemenea poți să ne soliciți oricând ștergerea datelor tale înscrise pe site, contactandu-ne la email-ul din sectiunea contact sau pe pagina noastra de Instagram (@EFICACE.ro)

Condiții de returnare

Ai dreptul să ne notifici în scris că renunți la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență 34/2014 privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat. Această dată poate fi verificată şi demonstrată prin documentele de livrare înmânate de curier. Va trebui să informezi departamentul de relații clienți în legătură cu intenția de a înapoia produsul în scris (via e-mail) și să retunezi produsul la adresa menționată în e-mailul cu procedura de retur care a fost transmis la adresa ta de e-mail.

ATENTIE: Produsele personalizate proiectate alaturi de client, cu dimensiunile dorite de el nu beneficiaza de drept de retur.

În concluzie, poți returna produsele cumpărate (după ce ne-ai anunțat în prealabil), în ambalajul original, cu etichetele intacte și fără a prezenta urme de uzură, însoțite de documentul care atestă cumpărarea, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala ta, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

EFICACE.ro va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de tine, în cel mult 15 de zile calendaristice. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate (doar în cazul schimbului cu alt produs) de către EFICACE.ro

În cazul înapoierii contravalorii, se va proceda în felul următor – după înapoierea produsului/produselor contravaloarea acestuia / acestora (exceptând taxele de transport) se va face prin transfer bancar (în contul comunicat de tine prin e-mail) în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii coletului la sediul EFICACE.ro. Taxa de transport pentru returnarea produslui / produselor la sediul EFICACE.ro va fi suportată de tine.

Returnarea integrală a contravalorii produsului/produselor comandate și achitate se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă, iar ambalajul acestora este complet, etichetele însoțesc produsele şi nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produsului/produselor cauzată de cumpărător sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de tine. Dacă produsul a fost uzat de tine şi nu mai poate fi returnat în starea în care a fost primit, EFICACE.ro nu va mai putea returna contravaloarea acestuia.

În cazul în care produsele returnate ajung la sediul EFICACE.ro în ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsă și fără documentul care atestă achiziția, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

În cazul constatării unor defecte de fabricație, te rugăm ca înainte de toate să iei legatura cu noi pe adresa de e-mail EFICACE@protonmail.ro pentru a primi indicații referitoare la procedura de schimb / retur.

Site-ul EFIFACE.RO comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul eficace.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator).

Conform OUG. 174/2008 produsele defecte vor fi reparate (sau înlocuite, în cazul în care nu pot fi reparate) în termen de 15 zile calendaristice de la recepționare. În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora îți va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care ești contactat și înștiințat că produsul nu poate fi nici repatat, nici înlocuit. Înapoierea contravalorii (exceptând taxele de transport) se va face prin mandat poștal la adresa din buletinul tău sau a persoanei care a făcut comanda / plata comenzii.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului / înlocuirii / înapoierii contravalorii în situația unor abuzuri (returnări repetate, comenzi neridicate în repetate rânduri, produse returnate în altă stare decât cea în care au fost recepționate etc.).

Plata și livrarea

Prețul produselor afișat pe site este în lei (TVA inclus) și nu include taxa de transport, pe care o vei plăti la momentul livrării coletului. Poți selecta modalitatea de plată din pagina de comandă și poti alege una dintre cele două variante: prin ramburs (plata produsului și a transportului în numerar (lei) la livrare curierului sau prin card (plata produsului și a transportului prin card, iar agentului curier nu mai trebuie să plătești nimic).

După efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numărul de telefon introdus la datele personale din contul tău / din pagina de comandă sau pe email, ca apoi livrarea să se facă la adresa de livrare completată de tine în formularul de comandă sau la adresa de livrare comunicată telefonic (în cazul în care diferă de cea din formularul de comandă).

În cazul în care numărul de telefon introdus de tine în pagina userului cu care te-ai înregistrat pe site / pe care l-ai completat în pagina de comandă nu este corect, vei fi contactat prin e-mail. În cazul în care nu răspunzi nici la telefon și nici la e-mail în termen de 3 zile comanda va fi anulată.

Calitatea produselor

Produsele furnizate de EFICACE.ro sunt noi, originale și identice celor puse în vânzare în comerțul tradițional. Afisarea pe site a produselor poate diferi usor de produsul final. EFICACE.ro nu își asumă responsabilitatea pentru defectele datorate transportului. Produsele sunt conforme cu legislația dreptului de autor și cu celelalte legi aferente în vigoare în România.

Concursuri și promoții

EFICACE.ro își stabiliește singură regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează, în conformitate cu legislația în vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului www.EFICACE.ro. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. Aceste reguli se aplica si in cazul cupoanelor, reducerilor in masa, etc.

EFICACE.ro nu garantează disponibilitatea îndelungată pe stoc a produselor pentru promoție și o poate întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă. EFICACE.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele accidente cauzate din folosirea necorespunzatoare a produselor.

Va multumim ca ati ales EFICACE.ro si incercam sa va oferim o experienta cat mai placuta cu noi.